foto

Mary González

  • nar. 3.11.1920 (98 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hvězdná louka
2002 Bending All the Rules
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1994 Historias del Kronen
1988 Ženy na pokraji nervového zhroucení
1984 Café, coca y puro
Huella del crimen: Las envenenadas de Valencia, La (TV film)
1980 Despido improcedente
Mocný vliv měsíce
1970 Lola, dicen que no vive sola, La
1969 Prisionero en la ciudad
1968 Chica para dos, Una
1964 Escándalo, El
1950 47 mrtvých promluvilo
1946 El otro Fu-Man-Chú

TV seriály

2005 Aída (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1987 Cómicos (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1977 Las viudas (TV seriál)
1976 Señora García se confiesa, La (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
Este señor de negro (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
La tía de Ambrosio (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Personajes a trasluz (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1967 Historias naturales (TV seriál)
Y al final esperanza (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Escuela de maridos (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace