foto

Javier Loyola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Licántropo: El asesino de la luna llena
1991 Catorce estaciones
1990 Bitva trjoch korolej
1987 Amor de ahora, El
1986 El vivo retrato
1985 De tripas corazón
La hoz y el Martínez
1984 Akelarre
1980 Esperando a papá
Mamá, levántate y anda
1978 Mujer de la tierra caliente, La
1977 Hasta que el matrimonio nos separe
Niñas... al salón
1973 No encontré rosas para mi madre
Proceso a Jesús
1970 ¡Se armó el belén!
1968 Subdesarrollados, Los
1967 Anónima de asesinos
1966 Fantasía... 3
Lola, espejo oscuro
1963 Juego de la verdad, El
1961 Mara
1960 Príncipe encadenado, El
1957 Madrugada
1956 Dos novias para un torero

TV seriály

1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace