foto

Paco Racionero

  • nar. 1.4.1942 (77 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Empusa
1999 Rewind
1998 Casting
1996 Corsarios del chip
1992 Nahá spojka
1990 Don Juan, mi querido fantasma
1989 Las Cosas del Querer
1987 Lute: camina o revienta, El
1984 Cuando Almanzor perdió el tambor
Cura ya tiene hijo, El
El pico II
Memorias del general Escobar

TV seriály

2006 Con dos tacones (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Academia de baile Gloria (TV seriál)
Arrayán (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
En plena forma (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Sara y Punto (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
La cometa naranja (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace