foto

José Carabias

  • nar. 23.4.1947 (72 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Clara no es nombre de mujer
2008 Sangre de mayo
2007 Ekipo Ja
2004 Plauto, recuerdo distorsionado de un tonto eventual
2000 Maestros
¡Ja me maaten...!
1992 La leyenda del viento del Norte
Nahá spojka
1983 Avispita Ruinasa, La
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
J.R. contraataca
Piernas arriba
Todos al suelo
1981 Chci snít
Es peligroso casarse a los 60
1980 Liguero mágico, El
Navajeros
1978 Arriba Hazaña
1977 Guerra de papá, La
1976 Esclava te doy
1975 No quiero perder la honra
1971 Vendedor de ilusiones, El
1967 Busca, La
1966 Un perro en órbita
1965 Historias de la televisión

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Mořské princezny (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1996 La revista (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1990 Sara y Punto (TV seriál)
Telepasión española (TV seriál)
1989 Trotamúsicos, Los (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1981 Wanwan sandžúši (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1968 Premio, El (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2018 La última toma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace