foto

Jeong-min Go

  • nar. 16.4.1979 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dolmengieui ggoom

TV seriály

2017 Oneuldo taembeorineul mosibnida (TV seriál)
2012 Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
2010 Chohon (TV seriál)
Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Myeongga (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2005 Jamae bada (TV seriál)
2004 Seontaek (TV seriál)
2003 Soon duk yi (TV seriál)
분이 (TV seriál)
2000 Kkotboda areumdaun geunyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky