foto

Mischa Krausz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Malý rytíř Trenk
2011 Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
2006 Oko medvěda
2004 Erbin mit Herz (TV film)
Utajené dědictví (TV film)
1995 Geschäfte (TV film)
Ich gelobe
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
1992 Averills Ankommen
1990 Landläufiger Tod (TV film)

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
další epizody (12)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2004 Lilly čarodějka (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dokumente, die die Welt bewegen (TV seriál)
2009 Hashmatsa
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky