foto

Kuniko Igawa

  • nar. 15.10.1923
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 4.10.2012 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Tokai no honrjú
1960 Fuefukigawa
Wakate sanbagarasu: Džonan rjokó
Zoku Džiró monogatari: Wakaki hi no ikari
Šikamo karera wa juku
1959 Asa o jobu kučibue
Ganbari musume
Hiroi ten
Kazabana
1958 Kono ten no nidži
1957 Hana wa nagekazu
Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Katei kjóši to džoseito
1956 Džonan jašiki
Džúkjú no haru
1955 Aišú nikki
Boku wa jokočó no ninkimono (Nibusaku)
Mojuru kagiri
Subarašiki šótai
Tói kumo
Šinkon hakušo
1954 Fúraibó
Kaitó sannin mačiza
Nidžúši no hitomi
Onna no sono
Zenigata Heidži torimono hikae: Júrei daimjó
1953 Kinpira sensei to odžósan
Koibumi
Meguriai
Otome no šinsacušicu
1952 Aibore tokoton dóši
Ašita wa gekkjúbi
Hakamoto taikucu otoko: Edodžó makaritoru
Ju no mači šigure
Musume wa kaku kógi suru
Odžósan-šačó to tečči-kačó
Šusse tobi
1951 Ano oka koete
Carmen kokjó ni kaeru
Džigoku no kettó
Hacukoi tonko musume
Haha koigusa
Santa monogatari
Sklizeň obilí
Tobidašita wakadanna
1950 Hacukoi mondó
Hirenbana
Onna no rjúkó
Ren'ai kjóšicu
Šikkó jújo
1949 Džigoku no fue
Hakučó wa kanašikarazu ja
Mahiru no enbukjoku
Tonosama Hotel
1948 Ginza šinčizu
Himicu
Kare to tomo ni sarinu
Šózó
1947 Kekkon
Nirendžú no oni
1946 Džosei no šóri
Waga koi seši otome
Ósoneke no asa
1944 Kanko no mači
1943 Hiwa Normanton džiken: Kamen no butó
Ikitenuru Magoroku
1942 Kjódai kaigi
Kjóraku no mai
1941 Todake no kjódai
1940 Fujuki hakase no kazoku
Kinujo no hacukoi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky