foto

Cesáreo Estébanez

  • nar. 1941
    Palazuelo de Vedija, Valladolid, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A puerta fría
Recoletos (arriba y abajo)
2010 Usmíření
2008 4000 euros
Enloquecidas
2006 Noc slunečnic
Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2004 El coche de pedales
Tuňák a čokoláda
2003 La vida mancha
2002 800 kulek
1999 Pleno al quince (TV film)
1998 La vuelta de El Coyote
Todas hieren
1996 Láska vážně škodí zdraví
Zahradníkův pes
1995 Rey del río, El
Sal de la vida, La
1993 Střílej!
1992 Después del sueño
1991 Fuente de la edad, La
1989 Esquilache
Kdyby ti řekli, že jsem padl
1988 Lute II: mañana seré libre, El
Malaventura
Španělský vojáček
1987 Luna de lobos
1986 Delirios de amor
Válka bláznů
1985 Luces de bohemia
1984 Café, coca y puro
1983 Od pojištění osvoboď nás, pane
1980 Perro de alambre

TV seriály

2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2008 Dos de mayo - La libertad de una nación (TV seriál)
2007 Hay que vivir (TV seriál)
Herederos (TV seriál)
Rocío, casi madre (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1987 Visperas (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Las doce caras de Eva (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2018 La última toma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky