foto

Luis Pérezagua

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nini
2008 Vida en rojo, La
2004 Franky Banderas
2003 Atraco a las 3... y media
2002 Marcha verde, La
2000 Adiós con el corazón
1998 Paměti padlého anděla
1997 Carreteras secundarias
Ratas, Las
Siempre hay un camino a la derecha
¿Las cosas son como son... o como deberían ser?: Dos historias... del mismo día
1996 Brujas
Láska vážně škodí zdraví
Pesadilla para un rico
1995 Así en el cielo como en la tierra
Hermana, pero ¿qué has hecho?
Seductor, El
Smrtící informace
Suspiros de España
1993 Tres palabras
1992 Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
Mimo hru
1989 Amanece, que no es poco
Bajarse al moro
Palomin útěk
1981 La segunda guerra de los niños

TV seriály

2017 Velvet Colección (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
La casa de los líos (TV seriál)
La revista (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Habitación 503 (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Los mundos de Yupi (TV seriál)
1984 Bola de cristal, La (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace