foto

Josep Minguell

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Fermatův pokoj
2004 Tvář teroru
2002 Fumata blanca
1990 Barcelona Lamento
Ho sap el ministre?
La telaraña
1989 Vášeň muže
1988 Diputada, La
Escuadrón
1987 Material urbano
1986 Pod hrozbou smrti
1985 Parell d'ous, Un
1984 Výbušnina
Últimas tardes con Teresa
1983 Asalto al banco central
1982 Diamantové náměstí
1977 Fraude matrimonial
Marginadas, Las
Perros callejeros
1976 La ciutat cremada
Libertad provisional
1975 Diosa salvaje, La
1974 Chicas de alquiler
Robin Hood neumírá

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2007 Quart (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Mirall trencat (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 Homenots (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1993 Vostè mateix (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
Vídua, però no gaire (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace