foto

Chema Muñoz

  • nar. 20.8.1949 (70 let)
    Santander, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Clara no es nombre de mujer
2009 La máquina de pintar nubes
2007 Diente por ojo
2004 Krycí jméno: Vlk
2003 Preciosa puesta de sol, Una
2002 Deseo de ser piel roja, El
1999 Mezi nohama
1996 Como un relámpago
Tvé jméno mi zamořilo sny
1993 Mi hermano del alma
1988 La mujer de tu vida: La mujer oriental (TV film)
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Srpnový měsíc
1984 Conquista de Albania, La
Huella del crimen: El crimen del Capitán Sánchez, La (TV film)
1982 Tam, kde končí svět (TV film)
1981 Apaga... y vámonos
Fuga de Segovia, La
1979 F.E.N.
1978 Sedm lednových dnů
Soldados
1977 Víkend
1968 Villa Carińo está que arde
1960 El crack

TV seriály

2009 Doctor Mateo (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1995 Mar de dudas (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
Visperas (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky