foto

Yolanda King

  • nar. 17.11.1955
    Montgomery, Alabama, USA
  • zem. 15.5.2007 (51 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Still Life
2000 Odessa
1999 Podivné prázdniny (TV film)
Secret Path, The (TV film)
Selma, Lord, Selma (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
Duch minulosti
1995 Psí život
1983 No Big Deal (TV film)
1981 Death of a Prophet (TV film)
1980 Nebe, peklo, ráj

TV seriály

2000 JAG (TV seriál)
Odkaz 2. část (S06E02)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1978 King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace