foto

Toki Šiozawa

  • nar. 1.4.1928
    Japonsko
  • zem. 17.5.2007 (79 let)
    Meguro, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kihinshitsu no kaijin (TV film)
1990 Binbari high school
1988 Tokyo pop
1986 Don Macugoró no seikacu
1985 Džidaija no njóbó 2
Hissacu! Brownkan no kaibucutači
Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Yuki no dansho - jonetsu
1981 Sukkari... sono ki de!
1975 Ganbare! Wakadaišó
One-chan Ote Yawaraka ni
Seišun no mon
1974 Isoge! Wakamono: Tomorrow Never Waits
1973 Ningen kakumei
1971 Hadžimete no tabi
Nippon iči no shock otoko
Zoku Showa hito keta shachô tai futaketa shain: Getsu-getsu kasui moku kinkin
1970 Dode's-Ka Den
Kigeki: Ganbare! Nippon dandži
Nippon ichi no warunori otoko
1969 Kigeki ekimae sanbashi
Kiki kaikai: Ore wa dare da?!
Konto 55 gó: Učú daibóken
Mito kómon manjúki
1968 Crazy Mexiko daisakusen
Nippon iči no uragiri otoko
Oacui kjúka
1967 Bakušó jaró: Daidžiken
Crazy ógon sakusen
Rakugo jaró: Ódorobó
1966 Abare Goemon
Crazy da jo: Kisótengai
Tenamonja Tókaidó
1965 Koko kara hadžimaru
Útok z neznáma
1963 Crazy sakusen: Sentehiššó
Honkon crazy sakusen
Onna ni cujoku naru kufú no kazukazu
Onna no rekiši
Roppongi no joru: Aišite aišite
江分利満氏の優雅な生活
1962 Doburoku no tacu
Gekkjú dorobó
Onna no za
Salaryman Šimizu Minato
Sararíman: Gonza to Sukedžú – Ren'ai kósaten
Zoku Sararíman šimizu minato
Zoku shachô yôkôki
1961 Ankokugai no dankon
Bebi gyangu to oneechan
Ginza no koibitotači
Kaei
Toilet bučó
Tokkjú Nippon
1960 Gasu ningen daiičigó
Ginza taikucu musume
Haori no taišó
Joru no nagare
Salaryman šusse taikóki: Kankecuhen – Hanamuko bučó No.1
Seppun dorobó
Shin jôdaigaku
1959 Daigaku no oné-čan
Dokuritsu gurentai
Kicune to tanuki
Uwajaku, šitajaku, godójaku
1958 Zokuzoku Sararíman šusse taikóki
1957 Morišige no boku wa bijóši
Sono joru no himegoto
1956 Aidžó no kessan
Gendai no jokubó
Hanajome kaigi
Kjúkecuga
Kófuku wa ano hoši no šita ni
Nigetekita hanajome
Sazae-san
Čakkari fudžin to Ukkari fudžin: Fúfu goenman no maki
1955 Nacume Sóseki no Sanširó
Šin Kurama tengu: Júdači no buši
1954 Boččan šain: Zenpen
Júrei otoko
Rakugo series: Dainiwa – Nacumacuri rakugo nagaja
1953 Appare ičiban tegara: Seišun Zenigata Heidži
1952 Yonjû-hachinin me no otoko

TV seriály

2003 Okami ni Narimasu! (TV seriál)
1977 Ichiban-boshi (TV seriál)
1972 Papa to yobanai de (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky