foto

Tibor Mestyán

  • nar. 7.3.1927
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 29.4.1997 (70 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1986 Kard és kocka (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1980 A gyilkos köztünk van (TV film)
1977 Csutak a mikrofon előtt (TV film)
Elvált asszony - operett dióhéjban
1976 Magnóliakert (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1974 Ida regénye (TV film)
1973 A palacsintás király (TV film)
Az elsőszülött (TV film)
1972 Burok (TV film)
Fortélyos asszonyok (TV film)
1970 Kéktiszta szerelem (TV film)
Ráktérítő (TV film)
Sose fagyunk meg (TV film)
Tündérlaki lányok (TV film)
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1967 A ravaszdi leányzó és az IBUSZ vendégek (TV film)
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
Kristóf, a magánzó (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 Menazséria (TV film)
1963 Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Csudapest
1961 Mindenki gyanús (TV film)
1958 Papucs (TV film)

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1982 Dániel (TV seriál)
Kutyakomédia (E06)
Hoci-nesze (E05)
Csupa öröm az élet! (E04)
další epizody (6)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
Az égbelátó (E06)
A kis bicebóca (E05)
Megy a ködmön világgá (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky