foto

Kóičiró Kamejama

  • nar. 18.7.1962 (57 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 AIKa Zero
2007 Sylvanian Families (TV film)
2005 Kirameki Project
2004 Honó no Mirage: Minagiwa no hangjakuša
Interlude
2002 Širicu Araiso kótógakkó seitokai šikkóbu

TV seriály

2018 Happy Sugar Life (TV seriál)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
2014 Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
2012 Piččipiči Šizuku-čan (TV seriál)
2008 Scarecrowman (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Buzzer Beater (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Mafukiden: Pandarian (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
2002 Honó no Mirage (TV seriál)
1992 Bókenša (TV seriál)
1987 Sylvanian Families (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky