foto

Masaja Kakeši

  • nar. 2.11.1977 (41 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tora-san: Boku ga neko ni natta wake
2016 Sutekina Sen Taxi Special (TV film)
2011 Sabi otoko sabi onna
2008 Sweet Rain: Šinigami no seido
Tokyo Onlypic 2008
2006 Have a Nice Day

TV seriály

2017 Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
2014 Dai Tokyo Toi Bokkusu (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Otoriyose Oji Iida Yoshimi (TV seriál)
Tókjó toi bokkusu (TV seriál)
2012 Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2010 Tófu šimai (TV seriál)
2008 Fudžiko F. Fudžio no Parallel Space (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 Jukipon no ošogoto (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Sweet Rain: Šinigami no seido
2007 Koi suru madori
2006 Have a Nice Day

TV seriály

2010 Tófu šimai (TV seriál)
2008 Fudžiko F. Fudžio no Parallel Space (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace