foto

Albert Gaál

  • nar. 24.9.1928
    Rákospalota, Maďarsko
  • zem. 18.1.2000 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 A fészek melege (TV film)
Baltazárok (TV film)
Hosszú szökés (TV film)
1983 A sárkány menyegzője (TV film)
1982 Túlsó part (TV film)
1981 Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 Tessék engem elrabolni
1978 Feltételes vallomás (TV film)
1977 Szemetestrilógia (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
1975 Különös mátkaság (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
Átmenő forgalom (TV film)
1973 Velünk kezdődik minden (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
Vonalra várva (TV film)
1971 Asszonyok mesélik (TV film)
1968 Türelmetlen szeretők (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1960 Město bez tváře - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 Tessék engem elrabolni
1977 Szemetestrilógia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky