foto

Christo Christov

  • nar. 11.4.1926
    Plovdiv, Bulharsko
  • zem. 16.4.2007 (81 let)
    Sofie, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Sulamit
1989 Attila (TV film)
Don Carlos (TV film)
Hovanshtina (TV film)
Test '88
1985 Posudek
1984 Rozhovor na přání
1982 Edna zhena na trideset i tri
Kendzo Tange (TV film)
Megapolis (TV film)
1980 Kamionat
1979 Bariéra
1977 Sreshtu vyatara
1976 Kyklop
1974 Poslední léto
Strom bez kořenů
1972 Kovadlina nebo kladivo
1969 Ikonostas

TV seriály

1989 9 - cifra na kobrata (TV seriál)
1987 Dvoyna primka (TV seriál)

Dokumentární

1995 Dum spiro spero

Herecká filmografie

Filmy

1972 Verše v zákopech

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace