foto

Šindži Ozeki

  • nar. 18.1.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Džódži
2010 Nude
2008 Inju, bestie ve stínu
2006 I Am Nipponjin
2005 Večeře u Noriko

TV seriály

2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2011 Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Oshima Gang

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky