foto

Pietro Calderoni

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Sei mai stata sulla Luna?
2014 L'oro di Scampia (TV film)
Una villa per due (TV film)
2012 Cesare Mori - Il prefetto di ferro (TV film)
Il sogno del maratoneta (TV film)
2009 Pane e libertà (TV film)
2008 Pilot (TV film)
2006 Giovanni Falcone, l'uomo che sfidò Cosa Nostra (TV film)
L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
2005 Sacco & Vanzetti (TV film)
2003 Salvo D'Acquisto (TV film)
2001 Brancaccio (TV film)
Vajont - šílenství mužů
1998 La missione (TV film)
1997 Testimone a rischio

TV seriály

2003 Un papà quasi perfetto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace