foto

Acuši Jano

  • nar. Japonsko
  • zem. 23.10.2010

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
2004 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1997 B't X Neo

TV seriály

2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
2007 Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Glass no Kantai (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2003 Ikkitōsen (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
2001 Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Čikjú šódžo Arjuna (TV seriál)
1998 Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Super Doll Licca-chan (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
1995 Azuki-čan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky