foto

Anthony Clementi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Beast Mode
2018 Vražedný mutant
2017 The Garage Sale
2014 Bro, What Happened?
2013 Jurassic: Stoned Age
2012 Sorority Party Massacre

TV seriály

2013 Aperture R&D (TV seriál)
2011 Fallout: Nuka Break (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bro, What Happened?
2011 Paranormal Incident

TV seriály

2011 Fallout: Nuka Break (TV seriál)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S02E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky