foto

Hakan Arslan

  • nar. 12.11.1972 (47 let)
    Mersin, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Beni Bekledinse (TV film)
2003 Taştan Kalp (TV film)

TV seriály

2016 Aşk ve Mavi (TV seriál)
2015 Fabrika Kızı (TV seriál)
2014 Bir Yusuf Masalı (TV seriál)
Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Roman Havası (TV seriál)
2012 Hayatımın Rolü (TV seriál)
2011 Anneler ile Kızları (TV seriál)
2008 Küçük Kadınlar (TV seriál)
2007 Sana Mecburum (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
2005 Masum Değiliz (TV seriál)
Sensiz Olmuyor (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Episode 29 (S03E29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky