foto

Julianna Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 High-Rise Rescue
The Christmas Cure (TV film)
2016 Sound of Christmas (TV film)
The Night Before Halloween (TV film)
2015 Christmas Incorporated (TV film)
Merry Matrimony (TV film)
On the Twelfth Day of Christmas (TV film)
2014 Apple Mortgage Cake (TV film)
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
Christmas Star (TV film)
Finding Christmas (TV film)
The Twelve Trees of Christmas (TV film)
2011 Christmas Magic (TV film)
2010 Anchor Baby
Kenneyville

TV seriály

2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Teď ji vidíš (S02E05)
další epizody (6)
2015 Make It Pop (TV seriál)
2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2012 State of Syn (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kenneyville

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky