foto

Joseph L. McEveety

  • nar. 27.6.1926
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 15.10.1976 (50 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Barefoot Executive, The (TV film) - původní scénář
Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film) - scénář, původní scénář
1978 Hot Lead and Cold Feet
1975 The Strongest Man in the World
1973 Super táta
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Chlupatý poradce
1969 The Computer Wore Tennis Shoes

TV seriály

1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace