foto

Fudžiko F. Fudžio

  • nar. 1.12.1933
    Takaoka, Toyama, Japonsko
  • zem. 23.9.1996 (62 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Eiga Doraemon: Nobita no gecumen tansaki - komiks
2018 Eiga Doraemon: Nobita no takaradžima - komiks
2016 Eiga Doraemon: Šin nobita no Nippon tandžó - komiks
2015 Eiga Doraemon: Nobita and the Space Heroes - komiks
2014 Eiga Doraemon: Šin Nobita no daimakjó – Peko to gonin no tankentai - komiks
Stand by Me Doraemon - komiks
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum - komiks
2012 Eiga Doraemon: Nobita to kiseki no šima - komiks
2011 Eiga Doraemon: Šin Nobita to tecudžin heidan – Habatake tenšitači - komiks
2010 Eiga Doraemon: Nobita no ningjo daikaisen - komiks
2009 Eiga Doraemon: Šin Nobita no učú kaitakuši - komiks
2008 Eiga Doraemon: Nobita to midori no kjodžinden - komiks
2007 Eiga Doraemon: Nobita no šin makai daibóken – Šičinin no mahócukai - komiks
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus - komiks
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden - komiks
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman – Tako de Pon! Aši wa pon! - komiks
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai - komiks
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman - komiks
2002 Boku no umareta hi - komiks
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom - komiks
The Doraemons: Goal! Goal! Goal!! - komiks
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači - komiks
Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu! - komiks
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu - komiks
Obá-čan no omoide - komiks
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó! - komiks
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki - komiks
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding - komiks
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana? - komiks
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken - komiks
Kaettekita Doraemon - komiks
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen! - komiks
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki - komiks
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó! - komiks
1996 Dorami & Doraemons: Robot gakkó nanafušigi!? - komiks
Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express - komiks
1995 2112 nen Doraemon tandžó - komiks
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki - komiks
1994 Dorami-čan: Aoi Straw Hat - komiks
Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši - komiks
Umeboši-denka: Učú no hate kara panparopan! - komiks
1993 Dorami-čan: Hello kjórjú Kids!! - komiks
Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth - komiks
1992 21 Emon: Sora ike! Hadaši no Princess - komiks
Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku - komiks
1991 Dorami-čan: Arara šónen sanzokudan - komiks
Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights - komiks
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet - komiks
Fudžiko F. Fudžio: Sukoši fušigi tanpen Theater - komiks
Činpui: Eri-sama kacudó daishašin - komiks
1989 Dorami-čan: Minidora SOS!!! - komiks
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó - komiks
Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film) - komiks
1988 Esper Mami: Hošizora no Dancing Doll - komiks
1987 Fudžiko Fudžio no Kiterecu daihjakka (TV film) - komiks
1967 Perman - komiks

TV seriály

2005 Doraemon (TV seriál) - komiks
1995 Modžakó (TV seriál) - komiks
1993 Pokonjan! (TV seriál) - komiks
1989 Činpui (TV seriál) - komiks
1988 Kiterecu daihjakka (TV seriál) - komiks
1987 Esper Mami (TV seriál) - komiks
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál) - komiks
1979 Doraemon (TV seriál) - komiks
1973 Jungle Kurobé (TV seriál) - komiks
1969 Umeboši denka (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace