foto

Rade Cosic

  • nar. 1.8.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Afterparti
2014 Montevideo, vidimo se!
2010 Montevideo, cesta za snem
2005 Zvezde ljubavi

TV seriály

2012 Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2009 Ono kao ljubav (TV seriál)
2007 Pozorište u kući (TV seriál)
Vratiće se rode (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Afterparti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace