foto

Alexandr Gavrilov

  • nar. 30.1.1978 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krik tišiny (TV film)
2010 Propavšij bez věsty

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Moj talisman (S16E13)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Pod podozrenijem (S01E26)
Vysokije stavki (TV seriál)
Osobyje polnomočija (S01E21)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Děň rožděnija (S08E23)
2013 Pepel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Novosjol (S02E28)
Doznavatěl (TV seriál)
Priton (S02E04)
2012 Šef (TV seriál)
Dolg (S01E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šumnyj sosed (S12E09)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Gop-stop (S10E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky