foto

Al Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Otec Brown (TV seriál)
Hříchy otce (S04E09)
2015 The Coroner (TV seriál)
How to Catch a Lobster (S01E02)
2009 The Cut (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace