foto

Dmitrij Voronin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Lichaja paročka
1991 Ztracený na Sibiři

TV seriály

2012 Sindrom drakona (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Krasota trebujet žertv (S05E01)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Risk (S02E09)
Otčajanije (S02E03)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky