foto

Barbara Knudson

  • nar. 4.12.1927
    Las Vegas, Nevada, USA
  • zem. 11.5.2014 (86 let)
    Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Legend of the Northwest
1959 Career
The Jayhawkers!
1958 Cry Baby Killer
1957 The Sad Sack
1956 Meet Me in Las Vegas
1955 One Desire
1952 Something to Live For
Son of Ali Baba
1951 Iron Man
Meet Danny Wilson
The Lady from Texas
1950 Union Station

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1953 Topper (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace