foto

Norman S. Hall

  • nar. 21.7.1896
    New Milford, Connecticut, USA
  • zem. 12.12.1964 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Lost Island of Kioga (TV film)
Nyoka and the Lost Secrets of Hippocrates (TV film) - původní scénář
1959 The Young Land
1958 Missouri Traveler, The
1953 Pack Train
Winning of the West
1952 Apache Country
Montana Belle
Night Stage to Galveston
1951 Gene Autry and The Mounties
Texans Never Cry
Whirlwind
1950 Beyond the Purple Hills
Indian Territory
Unmasked
1949 Law of the Golden West
Rose of the Yukon - původní scénář
San Antone Ambush
South of Rio
Squadron of Doom (TV film)
1948 Blazing Across the Pecos - původní scénář
Daredevils of the Clouds
Slippy McGee
Sundown in Santa Fe
Whirlwind Raiders - původní scénář
1947 Buckaroo from Powder River - původní scénář
Last Days of Boot Hill - původní scénář
1946 Red River Renegades - původní scénář
1945 Corpus Christi Bandits - původní scénář
The Topeka Terror
1944 Mojave Firebrand - původní scénář
Outlaws of Santa Fe - původní scénář
Sheriff of Las Vegas - původní scénář
Sheriff of Sundown - původní scénář
Stagecoach to Monterey - původní scénář
The San Antonio Kid - původní scénář
Vigilantes of Dodge City
1943 Black Hills Express
Bordertown Gun Fighters - původní scénář
California Joe - původní scénář
Carson City Cyclone - původní scénář
Days of Old Cheyenne - původní scénář
Dead Man's Gulch
Death Valley Manhunt
Drums of Fu Manchu - původní scénář
Fugitive from Sonora - původní scénář
The Man from the Rio Grande
Thundering Trails
1942 Outlaws of Pine Ridge
Perils of Nyoka - původní scénář
Sombrero Kid, The
Spy Smasher - původní scénář
The Sundown Kid
The Yukon Patrol - původní scénář
1941 Adventures of Captain Marvel - původní scénář
Dick Tracy vs. Crime Inc. - původní scénář
Jungle Girl - původní scénář
King of the Texas Rangers - původní scénář
1940 Adventures of Red Ryder - původní scénář
Drums of Fu Manchu - původní scénář
King of the Royal Mounted - původní scénář
Mysterious Doctor Satan - původní scénář
1939 Buck Rogers
Frontier Pony Express - původní scénář
Wall Street Cowboy
1938 Flash Gordon's Trip to Mars
Hawk of the Wilderness - původní scénář
Mars Attacks the World - původní scénář
Red Barry - původní scénář
1937 Jungle Jim
Radio Patrol
Secret Agent X-9
Tim Tyler's Luck
Wild West Days
1936 Ace Drummond
1934 Tailspin Tommy
1933 The Three Musketeers
The Whispering Shadow

TV seriály

1961 Shannon (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
1952 Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Gene Autry Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace