foto

Hiromi Sakimoto

  • nar. 23.8.1986 (32 let)
    Nerima-ku, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Uchû Keiji Gyaban VS Tokusô Sentai Dekarenjâ
2016 Jamikin Ušidžima-kun 3
Jamikin Ušidžima-kun: The Final
2015 The Killing Curriculum
2014 Jamikin Ušidžima-kun 2
Kamen Rider Gaimu: Soccer daikessen! Ógon no kadžicu sódacuhai
Kasóken no onna: Nenmacu special (TV film)
Oh! My! God! Kamisama kara no okurimono
2012 Haisukuru Kagekidan ☆ Otokogumi (TV film)
Jamikin Ušidžima-kun
2011 Gačiban: Ultimatum
Gačiban: Ultimatum 2
Gyangusuta
2010 Sósa keidži Čikamacu Šigemiči: Kirjú densecu sacudžin džiken (TV film)
Sóšokusei danši.
Óoku
2009 Zero no šóten
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
Maboroši no jamataikoku
2005 Yamato - Loď smrti
2004 Kamači
1997 Ultraman Zearth 2
1996 Urutoraman Zeasu

TV seriály

2017 Kasóken no onna 17 (TV seriál)
2016 Jamikin Ušidžima-kun: Season 3 (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
2015 Death Note (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
2014 Jamikin Ušidžima-kun: Season 2 (TV seriál)
Kasouken no Onna 14 (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Mozaiku Jyapan (TV seriál)
2013 Kamen Raidâ Gaimu (TV seriál)
Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2012 Boku no nacujasumi (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
2010 Jamikin Ušidžima-kun (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
Joccu no uso (TV seriál)
2007 Benkjó šiteitai! (TV seriál)
Bjakkotai (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: ikemen paradaisu (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2004 Wakaba (TV seriál)
2003 Tenši mitai (TV seriál)
2002 Kids War 4 (TV seriál)
Sakura (TV seriál)
2001 Aru hi, araši no jó ni (TV seriál)
Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Jamato nadešiko (TV seriál)
1998 Tokugawa Jošinobu (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1996 Pure (TV seriál)
Tomei ningen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace