foto

Bill Brodie

  • nar. 24.8.1931
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 22.3.2002 (70 let)
    Cobourg, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Blues Brothers 2000
1996 Bouře (TV film)
1992 Šéf (TV film)
1991 Implantáty
1990 Malí únosci (TV film)
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Smrtící dech zimy
1985 Kouzelné Vánoce
Pivo
1984 Tas! (TV film)
1982 Grey Fox, The
1981 Mlčení severu
1980 Agency

TV seriály

1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace