foto

Janine Dickins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Mahana
2010 Avalonská střední (TV film)
2009 Skyrunners (TV film)
2006 Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)
2003 Svět řeky (TV film)

TV seriály

2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace