foto

István Prókai

  • nar. 24.12.1920
    Miskolc, Maďarsko
  • zem. 13.7.1983 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Napos oldal (TV film)
1982 A száztizenegyes (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
1980 A sipsirica (TV film)
1979 Koldusdiák (TV film)
1978 Volt egyszer egy színház (TV film)
Váljunk el! (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Černé démanty
1976 A peleskei nótárius (TV film)
A protektor (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1975 A tanévzáró
Asszony a viharban (TV film)
Bekötött szemmel
1974 12 egy tucat (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Ida (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 Hranice lásky
Od vítězství k vítězství
Úhor
1972 Három affér (TV film)
Měl jsem dvaatřicet jmen
Poldini úr (TV film)
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1970 Só Mihály kalandjai (TV film)
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Alfa Romeó és Júlia
1968 A sofőr visszatér (TV film)
1966 Fügefalevél
Nem szoktam hazudni
Zoltán Kárpáthy
1965 Iván Iljics halála (TV film)
Rab Ráby (TV film)
Zöldár
1964 Az idegen ember (TV film)
Özvegy menyasszonyok
1963 Félúton
Honfoglalás I-II.
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Felmegyek a miniszterhez
Májový mrazík
Zlatý člověk
1961 A pékinas lámpása (TV film)
Az ígéret földje
Zkušební jízda
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Město bez tváře
Rangon alul
Virrad
1952 Tankista Andráš

TV seriály

1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
1978 Ítélet előtt (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1975 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A Mephisto akció (E11)
1971 Bors (TV seriál)
A zsokékirály (S02E01)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)
1964 Vízivárosi nyár (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky