foto

István Prókai

  • nar. 24.12.1920
    Miskolc, Maďarsko
  • zem. 13.7.1983 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 A száztizenegyes (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
1978 Váljunk el! (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
Černé démanty (TV film)
1976 A protektor (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1975 A peleskei nótárius (TV film)
A tanévzáró
Asszony a viharban (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1972 Három affér (TV film)
1970 Só Mihály kalandjai (TV film)
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Alfa Romeó és Júlia
1966 Fügefalevél
Nem szoktam hazudni
Zoltán Kárpáthy
1965 Iván Iljics halála (TV film)
Zöldár
1964 Rab Ráby (TV film)
Özvegy menyasszonyok
1963 Rendszáma ismeretlen (TV film)
1961 Zkušební jízda
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Rangon alul

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1971 Bors (TV seriál)
A zsokékirály (S02E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace