foto

Péter Politzer

  • nar. 11.5.1974 (45 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Genesis
2017 Férfikor
Árulók (TV film)
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Argo 2
Zero
2014 Přelud
2011 Keleti pu. (TV film)
2010 Bibliotheque Pascal
East Side Stories
2009 Údolí stínů
2008 Nyugalom
2007 Kire ütött ez a gyerek? (TV film)
Off Hollywood (TV film)
2006 Bílé dlaně
2005 Před úsvitem
Résfilm
Stezky světla
2003 Libiomfi
2001 Citromfej
1999 Papagáj

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
2012 Szájhősök (TV seriál)
Átok (TV seriál)
Az utolsó esély (S03E08)
Útvesztőben (S03E07)
Örvényben (S03E04)
2009 Hajónapló (TV seriál)

Dokumentární

2018 Gettó Balboa
2013 Edit és Miklós
Když chceme příliš
2002 Existuje předsmrtný život?

Režijní filmografie

Filmy

2017 Férfikor

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Az ellenszobor (S02E38)
Tigris (S02E36)
Bátorságpróba (S02E35)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Férfikor

Producentská filmografie

Filmy

2017 Férfikor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky