foto

Péter Politzer

  • nar. 11.5.1974 (44 let)
    Budapest, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Genezis
2017 Férfikor
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Argo 2
Zero
2014 Přelud
2011 Keleti pu. (TV film)
2010 Bibliotheque Pascal
East Side Stories
2009 Údolí stínů
2008 Nyugalom
2007 Kire ütött ez a gyerek? (TV film)
Off Hollywood (TV film)
2006 Bílé dlaně
2005 Stezky světla
2003 Libiomfi
2001 Citromfej
1999 Papagáj

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
2012 Szájhősök (TV seriál)
Átok (TV seriál)
Az utolsó esély (S03E08)
Útvesztőben (S03E07)
Örvényben (S03E04)
2009 Hajónapló (TV seriál)

Dokumentární

2013 Když chceme příliš
2002 Existuje předsmrtný život?

Režijní filmografie

Filmy

2017 Férfikor

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Férfikor

Producentská filmografie

Filmy

2017 Férfikor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace