foto

Peter S. Feibleman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Služebnou v Americe (TV film)
1964 Ensign Pulver

TV seriály

1976 Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1976 Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace