foto

Vicente Alves do Ó

  • nar. 2.1.1972 (47 let)
    Setúbal, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Quero-te Tanto!
2018 Golpe de Sol
2017 Al Berto
2012 Florbela
2011 Quinze Pontos na Alma
2010 Assalto ao Santa Maria
2000 Monsanto (TV film)
Nože a andělé (TV film)

TV seriály

2019 Solteira e Boa Rapariga (TV seriál)
2013 Os Filhos do Rock (TV seriál)
2012 Perdidamente Florbela (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Quero-te Tanto!
2018 Golpe de Sol
2017 Al Berto
2012 Florbela
2011 Quinze Pontos na Alma

TV seriály

2019 Solteira e Boa Rapariga (TV seriál)
2012 Perdidamente Florbela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky