foto

Almudena Cotos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Con mucho cariño
1975 Solo ante el Streaking
1974 Hombre como los demás, Un
Ésta que lo es...
1965 Los oficios de Cándido

TV seriály

1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky