foto

Taiki Macuno

  • nar. 16.10.1967 (51 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2009 Fresh Precure! Omoča no kuni wa himicu ga ippai!?
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2006 Digimon Savers 3D: Digital World kiki ippacu!
Digimon Savers The Movie: Kyūkyoku Power! Burst Mode hatsudō!!
2005 Seikai no senki III
2004 Honó no Mirage: Minagiwa no hangjakuša
2003 Madžú sensen: The Apocalypse
2002 Canary
2000 One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru
1999 Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
1995 Akazukin Čača
Mahó šódžo Pretty Sammy
1992 Star Dust
1991 Abaširi ikka
Exper Zenon
Kidó senši Gundam F91
1982 Džúgo šónen hjórjúki (TV film)

TV seriály

2014 Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2013 Dibetagurashi: Ahiru no seikatsu (TV seriál)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2008 Live On Cardliver Kakeru (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
2005 Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
2004 Futari wa Precure (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Sumeba mijako no Cosmos só suttoko taisen Dokkoider (TV seriál)
Topo Gigio gekidžó (TV seriál)
2002 Honó no Mirage (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Hvězdný erb (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Futariguraši (TV seriál)
Fušigi mahó Fun Fun Pharmacy (TV seriál)
Helitako Pú-čan (TV seriál) - vyp.
Kočči muite Miiko (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
1997 Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Mizuiro džidai (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
1993 Dragon League (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
1985 Tenkósei (TV seriál)
1982 Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
1978 Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace