foto

Džun'iči Endó

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hurdle
2002 Jume kakeru kógen: Kijosato no čiči Paul Rusch
1997 Dennó sentai Voogie's Angel

TV seriály

2009 Tegami bači (TV seriál)
2008 Kodai ódža kjórjú King: D-Kids Adventure jokurjú densecu (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2007 Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
2006 Night Head Genesis (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
2004 Gantz (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Firestorm (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
2000 Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1997 Rekka no honó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace