foto

Sergej Frolov

  • nar. 19.12.1981 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Elixir
2014 Krov s molokom (TV film)
Věs etot Džem
2013 Bystreje, čem kroliki
Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
2011 Žažda (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Šifr (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ně obeščajtě děvam junym (S01E28)
Advokat (TV seriál)
Samooborona (S09E23)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Doroga domoj (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Po zakonu (S03E22)
2013 Apofegej (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Umnik (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S06E11)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vozdychatěl (S04E23)
2011 Igra (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Rokovoj piknik (S08E18)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky