foto

Károly Boldizsár

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Csalással nem! (TV film)
Oktogon (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
1981 Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 Tessék engem elrabolni
1975 János király (TV film)

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A szatír (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace