foto

Margit Pogány

  • nar. 15.11.1919
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 9.5.1986 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Hra v oblacích
1983 A piac (TV film)
1974 Nász a hegyen (TV film)
1972 Házasságtörés (TV film)
Állványokon (TV film)
1968 Család ellen nincs orvosság (TV film)
Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
1966 Tüvétevök (TV film)
1963 Színészek a porondon (TV film)
1962 Ne éljek, ha nem igaz! (TV film)

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1979 Futrinka utca (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
A külvárosi őrszoba (E01)
Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace