foto

Margit Pogány

  • nar. 15.11.1919
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 9.5.1986 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Hra v oblacích
1983 A piac (TV film)
Napos oldal (TV film)
1974 Nász a hegyen (TV film)
1972 Házasságtörés (TV film)
Állványokon (TV film)
1968 Család ellen nincs orvosság (TV film)
Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
1966 Tüvétevök (TV film)
1963 Színészek a porondon (TV film)
1962 Ne éljek, ha nem igaz! (TV film)
1959 Egy ablak világít (TV film)

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1979 Futrinka utca (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
A külvárosi őrszoba (E01)
Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky