foto

György Dékány

  • nar. 26.3.1927
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 4.9.2010 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
1968 Isten óvd a királyt (TV film)
1965 Róka fogta csuka (TV film)
1963 Május (TV film)
1962 A vak (TV film)
1959 Vihar a Sycamore utcában (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace