foto

Katalin Udvarias

  • nar. 22.12.1953 (65 let)
    Marcali, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Nic víc než sex
1984 Élő holttest (TV film)
1981 A hamu alatt (TV film)
1977 A kard
1975 Historie několika prvních lásek (TV film)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace