foto

Csilla Herczeg

  • nar. 11.8.1958
    Balatonfűzfő, Maďarsko
  • zem. 3.4.1995 (36 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1991 Tiszazug (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Hamlet, dán királyfi (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
A sárkány menyegzője (TV film)
Francia négyes (TV film)
Gyertek el a névnapomra
Visszaesök
1982 Túlsó part (TV film)
1981 Asszonyok (TV film)
Rang és mód (TV film)
Střepy
1980 IV. Henrik király (TV film)
Kojak Budapesten
Naplemente délben
1979 A hallgatás ára (TV film)
A kedves szomszéd
Drága jótevőnk (TV film)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Pavane "Egy infánsnő halálára" (S02E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
A nuncius látogatása (E02)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Halászlé csípősen (E01)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace