foto

Vladimir Chlopovskij

  • nar. 16.11.1962 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Kto ja?
2009 Noč bojca

TV seriály

2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
2013 Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
2012 Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
Glubokoje prikrytije (E11)
Sljozy korolevy (E10)
další epizody (11)
2010 Vozmezdije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace