foto

Zoltán Sárközy

  • nar. 23.11.1934 (84 let)
    Nyíregyháza, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Devictus Vincit (TV film)
1989 Labdaálmok (TV film)
1988 Peer Gynt (TV film)
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Fekete császár (TV film)
1980 Oběť
1978 A Danton-ügy (TV film)
1977 A bosszú (TV film)
1976 II. Richárd (TV film)
1973 III. Richárd (TV film)
1972 Jelenidő

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1972 Bors (TV seriál)
Ujjé a Ligetben (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace